Sonax Service

Внатрешно чистење

Чистење на внатрешни прагови, правосмокување, перење патосници, бришење стакла.
Чистење бандажи и подмачкување гуми, парфимирање, пребришување на целиот ентериер (по желба на муштеријата мат или сјај).