Sonax Service

Стерилизација, Дезинфекција, Ароматизирање

Прочистување на внатрешноста од возилото со озонски анти бактериски генератор. Озонот е природен, безбеден и еколошки производ. Тој е најефикасен начин на стерилизација за да се уништат сите бактерии. Отрстранува миризби од чад, никотин, мирис од кујна, повраќање, урина, млечна киселина, маслен, сулфур, мазут, дизел, мирис од тело, мирис од животни, молци, лебарки, грини, комарци и други миризби и бактерии.