Sonax Service

SONAX е најпознатиот европски производител на авто козметика со седиште во Германија. SONAX на нашиот пазар е присутен со комплетната палета на производи наменети за аматерска употреба, сервисна употреба. SONAX производите се едноставни за употреба и многу ефикасни. Квалитетот на производите е гарантиран со tuv сертификат за квалитет. Палетата од преку 300 разновидни производи наменети за перење, полирање, чистење на внатрешните делови, освежување, како и помошни средства, се достапни на сопствениците на автомобили, како и на професионалците, со цел постигнување на врвен изглед, подолг век на трајност и подобрување на перформансите. SONAX е неизбежен партнер за одржување, заштита од надворешните влијанија, но и при средување на автомобилите и зголемување на нивната употреба и естетска вредност.