Sonax Service

Рачно перење со активна (бесконтактна) пена

Специјален шампон со микро активни молекули за екстериери на возилото кој чисти секаков тип на нечистотии без да ја оштети бојата. Моќ на чистење со високо ниво на толеранција на материјали.
* после перењето со активна пена по желба на муштеријата може машински само восок со сушење без четки.