Sonax Service

Машинско Перење

Професионално машинско перење на вашето возило со восочна заштита ...

повеќе

Рачно Перење

Рачно перење со активна (бесконтактна) пена ...

повеќе

Перење подвозје

Комплетно перење на целото подвозје (шасија) со 24 бренера и со чиста филтрирана вода ...

повеќе

Перење мотор

Професионално перење мотор со топла вода со целосна конзервација (мотор пласт) ...

повеќе

Перење со Политура

Машинско перење со политура ...

повеќе

Внатрешно чистење

Чистење на внатрешни прагови, правосмокување, перење патосници, бришење стакла ...

повеќе

Хемиско чистење

Професионално и најсовремено екобиолошко анти бактериско хемиско чистење со најсовремени машини ...

повеќе

Длабиснко Хемиско чистење

Професионално и најсовремено хемиско чистење ...

повеќе

Репарирање кожа

...

повеќе

Клима доктор

Целосно уништување на бактериите, мувли и непријатните мириси во каналите на вентилацијата ...

повеќе

Стерилизација, Дезинфекција, Ароматизирање

...

повеќе

Полирање

Професионално полирање со гаранција ...

повеќе

Конзервација на лак

Антистатик со термичка заштита од температурни разлики и неповолни временски и други еколошки ...

повеќе

Полирање и репарирање

Професинално полирање и репарирање на замаглени, оштетени, пожолтени и матирани фарови и штопови ...

повеќе

Полирање стакла

Полирање стакла (подобра видливост) со лакирање ...

повеќе

Чистење бандажи

Детално чистење и полирање со целосна заштита од надворешни влијанија ...

повеќе

Чистење гуми

Целосна заштита отпорна од надворешни влијанија со висок сјај ...

повеќе

Вакумско исправување

Вакумско исправување на вдлабнатини на надворешноста од возилото ...

повеќе

Репарирање

Репарирање на пластики и полирање на хром ...

повеќе

Корекција на боја

Најнова технологија на полнење дупки од каменчиња. Заштита од корозија и проширување ...

повеќе

Мотори

...

повеќе

Камиони

...

повеќе

Импрегнација

Создава невидлив слој со дебелина од неколку нанометри ...

повеќе

Клима фолии

Квалитетни клима фолии по сите стандарди со гаранција и сертификат од 3 до 20 години ...

повеќе

Репарација на стакла

Поправка на пукнатини од камечиња ...

повеќе