Sonax Service

Полирање

Нано технологијата во светот е број еден заштита за возила.
Долготрајна заштита на бојата. Создава втор слој врз бојата (втора кожа) 14 микронски слој од наночестички врз фабричкиот лак.
После секое полирање издаваме сертификат со дата на полирањето. 3 години гаранција.

Заштита од сите атмосферски влијанија (UV зраци, кисели дождови, птичји измет, смола и др.) под интензивен сјај (анти-статик).
Пред секое работење на вашата боја, мериме со специјални инструменти во каква состојба е лакот и дали е фарбана, китирана, удирана, за да не дојде до оштетувања на фабричкиот лак. 1 година гаранција.

повеќе на www.facebook.com 1 2 3 4

Антистатик со термичка заштита од температурни разлики и неповолни временски и други еколошки опасности, ја намалува лепливоста на инсекти, ja одржува бојаta и лакот и обезбедува блескав висок сјај. Нудиме повеќе пакети на заштита од 6, 12, 24 и 36 месеци.