Sonax Service

Полирање стакла

Полирање стакла (подобра видливост) со лакирање.
Значително зголемување на видливоста на дожд (околу 34% подобра визуелна острина, 25% пократко времето на реакција), покрај тоа, стакло е 70% повеќе отпорни на нечистотија и загадувањето, овозможувајќи за полесно отстранување на снег или мраз и инсекти.
Зголемена отпорност кон гребнатини.
Отстранување на гребаници од бришачи и шпакли на стаклата.