Sonax Service

Полирање и репарирање

Професинално полирање и репарирање на замаглени, оштетени, избледени, пожолтени и матирани фарови и штопови.
Сите исполирани фарови и штопови ги заштитуваме за да бидат отпорни на секакви влијанија (анти статик)100% сјајност и подобра видливост.
Подобра прегледност на автомобилот за време на дожд.
Долготрајна заштита на површини од вода, нечистотија, масти, инсекти.
3 години гаранција