Sonax Service

Машинско перење со политура

Високо квалитетна технологија за машински авто перални од светскиот бренд Sonax со машинската политура Formel. Вратете го сјајот и заштите го вашето возило со машинската политура и последниот модел Vileda четки. Три пати појак брилијантен сјај и три пати појака заштита од машинскиот восок. Ги затвора порите на бојата и стаклата од надворешни влијанија.