Sonax Service

Оргинални гумени патосници за сите типови на возила. Произведени специјално и посебно за одредено возило со жиг на патосницата од самото возило. Гаранција 50.000 км, ЕУ квалитет.

Стандардни гумени патосници (за сите временски услови)

Оригинални платнени патосници за сите типови на возила. Поседуваме повеќе видови на квалитет, бои и дезени. Произведени специјално и посебно за одредено возило со жиг на патосницата од самото возило. Со оригинал копчиња и знаци од марката на возилото.

Стандардни платнени патосници за сите типови возила