Sonax Service

Кожа,еко кожа и материјал. Oргинални авто-навлаки за сите типови возила по ваш вкус. Поседуваме повеќе видови на квалитет, бои и дезени. Добивате гратис монтажа со секоја нарачана авто-навлака. Навлаката ги прати линиите на седиштето. Крајниот производ е совршен, со тоа што не се приметува дека е навлака. Универзални авто навлаки, изработени по стандардна димензија, кои можат да се монтираат на повеќето мали и средни возила.

Модели

Материјали

Галерија