Sonax Service

Импрегнација

Создава невидлив слој со дебелина од неколку нанометри. Таа го заштитува од контакт со вода, нечистотија, сок, кафе, црвено вино, маст, нечистотијата не останува на површината и не остава никакви дамки, додека мокри нечистотија не се апсорбира од страна на влакната. Дури и силно загадување лесно може да се отстрани. Овозможува за ефикасно чистење на материјали со користење само на вода и крпа. Издржливост на применетата (околу 2 до 3 години), импрегнација на највисок квалитет на материјали. Неутралност за здравјето на луѓето, високо ниво на пенетрација на влакна, предизвикувајќи наночестички за да се покријат сите влакна.