Sonax Service

Машинско перење

Професионално машинско перење на вашето возило со восочна заштита.
Пред перење со активна пена за да се одстранат инсектите, мрснотиите и други нечистотии од бојата на возилото.
Вашиот автомобил се пере два пати однадвор за да се постигне максимален ефект на сјајност и заштита со восок.
Восокот е заштита на возилото од перење до перење. Восокот дава поголем сјај на возилото и многу помалко ќе се валка.
Со системот за сушење (TSD) се импрегнира восокот на бојата и се постигнува максимален ефект.