Sonax Service

Philips

Waigeer

 • Waigeer го опфаќа целокупниот програм на сијалици од 12в и 24в.
 • Сијалиците се произведени по сите ISO 9002 TUV standardi
 • Сите халогени сијалици се произведени од специјално кварцно стакло кое ги апсорбира УВ зраците со што се спречува оштетување на пластичните материјали на фаровите.
 • Погодни за сите временски услови со работен век поголем и за 3 пати кој е исто така погоден и за возење преку ден.
 • Waigeer од 12в ви нуди сијалици за стандардна употреба,нокно возење и возачи кои сакаат визуелен хенон ефект.
 • Сијалиците имаат од 50% до 90% повеке светлина на патот во зависност од типот на сијалицата.
 • Waigeer od 24v ви нуди сијалици за професионална употреба кои ви овозможуваат сигурност во возењето,отпорни на вибрации и до 100% повеќе светлост на патот.

HOD

 • HID Super White
 • 100% Висок квалитет на долг живот
 • 50% Екстра светлина на патот
 • Е1 уверение, правни со европските ECE R37 прописи
 • Супер бела светлина, побела светлина (5000K) од стандардните халогени. Побелата боја обезбедува подобра ноќна видливост. Направени со напреден син слој технологија за да се постигне посебен изглед. Овој син слој создава бел ден тип на светлината и подобрување на светлината на патот дури и по лоши временски услови. Избегнување на опасности и го подобрува препознавањето на објекти.

PRO XENON

PROXENON SET SLIM Canbus ( H1,H3,H4,H7,H7R,H8,H10,H11,HB3,9005,9006,D1S,D2S,D2R,D3S,D4S)

 • Xenon Bulb Sets 6000-K
 • 1 year warranty
 • 10 times longer life
 • 80% energy saving
 • 3 times more light
 • Original USA and Euro parts
 • Xenon bulb with Philips technology
 • Natural lighting combination, soft white, anti-glare
 • Waterproof
 • Shockproof
 • Dustproof
 • Anti-interference
 • Open circuit protection
 • Short circuit protection
 • Plus & minus pole exchange protection
 • Low voltage protection
 • Over voltage protection
 • Energy saving solution
 • Input Voltage: 9~32VWorking Current: 1.8A
 • Output Power: 35W
 • Working Temperature: -40℃~+105
 • Application Vehicle: 12/24V vehicle
 • Connector: AMP connector
 • All new types of car without computer problem

LED

 • 6000k Extreme white
 • 18 пати појака светлина од обична сијалица
 • Long Life – 20000 работни часови
 • Energy Saver - троши 90% помалку струја од обична сијалица
 • гратис монтажа
 • 3chip SMD, Бели рикверц сијалици, LED Bulb светло, LED Детектори, Angel Eyes, Xenon светла