Sonax Service

Конзервација на лак

Антистатик со термичка заштита од температурни разлики и неповолни временски и други еколошки опасности, ја намалува лепливоста на инсекти, ja одржува бојаta и лакот и обезбедува блескав висок сјај. Нудиме повеќе пакети на заштита од 6,12,24, и 36 месеци.

повеќе на www.facebook.com 1 2