Sonax Service

Контактирајте не !

Пополнете ги полињата. Оставете информации со кои полесно ќе може да Ве добиеме.

  • При потврда на пораката се појавија следните грешки:

Ви благодариме на пратената порака !

* задолжителни полиња

Автоперална Перфект - Гегелија

ул. Ристо Фршинин бр. 24
1480 Гевгелија
тел. +389 34/218-355
моб. +389 70/392-471
e-mail: info@perfectwash.com.mk

Работно време

Пон-Саб 08:00 - 21:00