Sonax Service

Клима фолии

Квалитетни клима фолии по сите стандарди со гаранција и сертификат од 3 до 20 години, во 6 различни нијанси на светлост, потемни и посветли и модели со професионална монтажа од сертифициран тим. За разлика од печените стакла (фабрички затемнети) рефлектираат UV зраци до 99% и не даваат да пробие топлината. Содржат титаниум што не дава да дојде до кинење и пробивање при удар на стаклото. Ја намалува температурата во внатрешноста на возилото од 5 до 7 степени. За секакви видови на возила. Без никакви оштетувања и ремонтирање на делови. Издаваме и потврда за а-тест.

повеќе на www.facebook.com 1 2 3