Sonax Service

Клима доктор

Целосно уништување на бактериите, мувли и непријатните мириси во каналите на вентилацијата.
Сe спречува растот на непријатните миризби и алергиски реакции во внатрешноста на автомобилот и обезбедува заштита од микроорганизми.