Sonax Service

Хемиско чистење

Професионално и најсовремено екобиолошко анти бактериско хемиско чистење со најсовремени машини и сертифицирани средства по најнови стандарди. Без оштетувања на тапацирите,веднаш суво без влага. Детално чистење на целиот ентериер. Веднаш суво без влага и со пријатен мирис.

повеќе на www.facebook.com 1 2 3 4 5