Sonax Service

Сигурносни штрафови, мутери за сите видови на возила изработени од најцврст челик со најсовремена технологија - специјален клуч за одвртување. Доколку го изгубите клучот во пакувањето имате налепница со код од изгубениот клуч кој ќе биде порачан од наша страна до фабриката која ќе ни испорача дупликат во најкус можен рок.

Комплетот содржи:

  • Четири сигурносни шрафови или мутери со заштитни капачиња кои спречуваат влегување на нечистотија.
  • Еден сигурносен клуч.
  • Еден пластичен извлекувач на заштитните капачиња за прашина.

Кровни куфери

Носивост на кровните куфери од 320-680 литри, големини 1,2-2,2 метри и капацитет од 75 кг. за автомобили и до 90 кг. Одговараат на секаков тип возила.

Кровни носачи

Кровни носачи со гаранција на сила и тие се хомологирaни од страна на германското Министерство за транспорт TUV-ГШ сертификација. Тие имаат носивост и до 100 килограми за алуминиумски шипки и 75 килограми за челични шипки.

Дефлектори на стакла

За сите типови на возила.