Sonax Service

Освежувачите се со формула која е идеална и за ниски и високи температури, се гарантира доследно ниво на мирис од првиот до последниот ден. Ги неутрализира непријатните миризби и создава чиста, свежа арома во вашиот автомобил, дом или канцеларија.
Изработени се од природни масла кои гарантираат долготрајна пријатна миризба.