Sonax Service

- најквалитетните силиконски бришачи на пазарот.
- силиконски Aero бришачи за сите автомобили, направени 100% од гума со EPDM и графит
- аеродинамични. без метални делови
- Секое пакување на zmax бришачите за автомобил содржи 8+ видови адаптери, со цел да одговараат на секое возило