Sonax Service

Врвен квалитет со промотивни цени.
Две години гаранција. Произведени во EU. За сите типови возила. Вашиот стар акумулатор го откупуваме за 10% од вредноста на новиот акумулатор.

Topla aкумулатори

Midac aкумулатори