Sonax Service

Машинско перење

Машинско перење

 • машинско перење со восочна заштита
 • перење на подвозје
 • машинско перење со политура

повеќе ...

Рачно перење

Рачно перење

 • рачно перење со активна бесконтактна пена
 • перење мотор со топла вода и конзервација

повеќе ...

Хемиско чистење

Хемиско чистење

 • екобиолошко хемиско со дезинфекција
 • клима доктор
 • озонирање
 • репарирање на кожа
 • имрегнација на текстил

повеќе ...

Полирање

Полирање

 • брилијантин заштита за нови коли
 • брусно машинско полирање со керамичка нано лак заштита
 • полирање и репарирање на фарови и штопови
 • полирање стакла и хромирани делови

повеќе ...